Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.09.2017 19:40 - ПАСИВЕН ДОХОД И БЪРЗИ ПЕЧАЛБИ......
Автор: yuliya1 Категория: Бизнес   
Прочетен: 2878 Коментари: 4 Гласове:
4

Последна промяна: 16.12.2017 15:19

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  ПАСИВЕН ДОХОД 
 
      Много материали съм изчела за пасивния доход! Почти всички видове онлайн бизнеси съм опитвала! Какви ли не ,,бизнеси,, се пръкнаха в пространството и кой от кой ,,по-атрактивен,,  по-печеливш,, и по-по-най! Надпредаварват се платформи, компании и сайтчета да грабнат колкото се може повече хора! И да все още има много, много хора, които продължават да се подлъгват по тези схеми за ,,бързо забогатяване,, И  някои успяват да понатрупат нещо, тези които съумяват по най-бързия начин да привлекът повече хора, които от своя страна да ,,инвестират,, та въпросният човек да прибира комисиионни! След най-много няколко месеца въпросната така наречена компания изчезва и много хора остават ожилени, някои доста солено!

     От години едни и същи хора продължават да правят едно и също и не си научиха урока!!!

,,Не може да продължаваш да правиш едно и също и да очакваш да се случи нещо различно,, - АЙНЩАЙН

image

     Няма здраво мислеща логика да продължаваш да правиш едно и също, без някакъв особен резултат, не броим временни резултати! Защо вместо да се лута човек и да тъпче на едно и също място не помисли дали не греши някъде! Нима няма сериозни бизнесиреални без рискове, без измами, има и то много сериозни и стабилни бизнеси, доказани и във времето и в живота! Има толкова много материали, информация, безплатни семинари, успешни хора, които с готовност помагат! Само, че е по-лесно да се върви по утъпкан път, без да излизаш от зоната на комфорт! Да но така не се стига далеч, ако не излезеш от тази зона няма как да имаш трайни резултати и да успяваш! Излизане от тази зона означава, да забравиш за стари навици и много неща, които си правил, да нарушиш ежедневието си и да придобиеш нови навици, нови знания, да се свържеш с нови хора в нова среда и да посееш семенцето на успеха! Истинският успех обаче не идва за ден два, трябва си доста труд, иновативност, учене, тренировки, упражнения, развитие, надграждане! Ето за това на много хора им е трудно и не искат да започнат нищо ново, не искат да нарушат злободневното си ежедневие! Просто защото така е по-лесно! Как така  човека ще пропусне ежедневния си аператив със салатка, в никакъв случай няма да изпусне сериалчето, та той цял ден е бил на работа!!!

      А иначе на всеки му трябват пари, всеки иска хубав живот, всеки иска да е свободен да прави това, което му се иска! Всеки втори се оплаква колко е лош живота в България, как Бойко не правел нищо за хората, как народното събрание са хрантутници и не правят нищо за икономиката ни, как заплатите са нищожни, колко са големи данъците, ......ту му млякото горещо, ту пък друго нещо! Хленченето и оплакването няма как да доведат до нещо хубаво, напротив това поведение дърпа само надолу! Никой не ни е длъжен да ни оправи живота, живота е в наши ръце! Винаги има начин, само трябва да го потърсим, а който търси намира!

     

        Та отново за онези сайтчета, не го проумявам как може човек да хвърли с лека ръка стотици, дори хиляди долари в ламтежа си за бързи пари а после оплаква съдбата си когато ги изгуби! А когато предложа стабилен, сигурен и дългосрочен, дори онаследяем бизнес с безкрайна възможност за печалби, които нямат таван, тогава започват пак оправдания, ами нямам пари, ама дали ще мога, ама това не мога, нямам време и куп други оправдания! А решението е много просто, действаш или не, оправданията тук са безмислени! Човек или е решителен или не!

        Хайде стига толкова, че до сутринта мога да продължавам, ако го прочетеш до край, моля дай един лайк да разбера!

 








Гласувай:
5


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. apostapostoloff - Интернет е най- голямата библиотека в
28.09.2017 06:21
човешката история. Успоредно с това Интернет е и най- голямото тържище в света.

Създаваш комерсиален сайт, започваш да го рекламираш с онези 75 безплатни начина на реклама, които ни предоставя Интернет (вие не ги знаете, защото сте невежа) и започвате да продавате. Години наред.

Това обаче не е пасивен доход. Това е работа- тежка ежедневна работа. Пасивен доход носи примерно недвижимата собственост. Два апартамента, дадени под наем, ти осигуряват ИСТИНСКИ пасивен доход от около 2000 лева месечно.

Трябва още доста да почетете, драга!
цитирай
2. yuliya1 - Благодаря
28.09.2017 08:40
apostapostoloff написа:
човешката история. Успоредно с това Интернет е и най- голямото тържище в света.

Създаваш комерсиален сайт, започваш да го рекламираш с онези 75 безплатни начина на реклама, които ни предоставя Интернет (вие не ги знаете, защото сте невежа) и започвате да продавате. Години наред.

Това обаче не е пасивен доход. Това е работа- тежка ежедневна работа. Пасивен доход носи примерно недвижимата собственост. Два апартамента, дадени под наем, ти осигуряват ИСТИНСКИ пасивен доход от около 2000 лева месечно.

Трябва още доста да почетете, драга!


Благодаря за коментара! Не може да коментирате един човек за невежа когато не го познавате! А пасивен доход знам много добре какво е и имам такъв! За да имаш два апартамента доста трябва да се поизпотиш докато ги имаш, но не е само това пасивния доход! Както казах имам такъв но няма тук да го коментирам, има и други освен апартаментите! А продуктовия МЛМ бизнес е най-безрисковия точно ПАСИВЕН бизнес, защото може да се поизпотиш една година да изградиш бизнеса и после почти можеш да не работиш и да получаваш пасивни доходи! Както например имам един такъв, който от доста време нищо не правя с него но си получавам пасивните доходи! Никой не може да ме убеди в обратното!
цитирай
3. zax - Крайния отговор е реферал, и някой ...
29.09.2017 00:05
Крайния отговор е реферал, и някой тук си търси балами. 😎
цитирай
4. yuliya1 - ДА АМА НЕ
29.09.2017 09:17
Според вас всеки, който стартира свой бизнес е балама....😂
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: yuliya1
Категория: Бизнес
Прочетен: 55464
Постинги: 12
Коментари: 14
Гласове: 34
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031