начало за нас алое вера продукти статии бизнес за контакти
Напитки с Алое Вера
Добавки и хранене
Пчелни продукти
Контрол на теглото
Грижа за лицето
Грижа за тялото
Лична хигиена
Комбинирани пакети
    

 Бизнес

Бизнес възможности Стани дистрибутор Дистрибутори споделят FLP - Въпроси и отговори MLM обучение

СЕДЕМ  ПРИЧИНИ, ПОРАДИ КОИТО ХОРАТА  СЕ  ПРОВАЛЯТ  В  МРЕЖОВИЯ МАРКЕТИНГ

 

Нашият бизнес не се състои в това да продаваме и да убеждаваме, както погрешно си мислят много хора. Тог се състои в това да отсяваме онези, които са заинтересовани от нашето предложение. Не бива да изнудваме хората да подпишат договор с нас. В тази връзка особена роля играе качеството на аудиторията, пред която правите предложението, защото едно първокласно послание пред второкласна аудитория е сто пъти по-неефективно, отколкото едно второкласно послание пред първокласна аудитория.

Ето седем причини, поради които мнозина търпят провал:

1.      Не си дават достатъчно време, за да успеят. На адвоката са нужни 5 години, за да изучи право, на лекаря – 6 години, за да изучи медицина, пилотът има нужда от 500 летателни часа, бръснарят – от 300 часа упражнения. Колко време е нужно на човек, за да стне МЛМ лидер? Седмица, месец, година? Имайте търпение. Не очквайте чудеса.

2.      Липсват им силно желание и необходимост. Бъдете готови да дадете всичко, което е нужно, и ще постигнете, каквото пожелаете. За да осъществите мечтите си, трябва много силно да искате те да се сбъднат. Само силното желание ще ви осигури нужната мотивация да се хванете на работа.

3.      Не планират това, което правят. Хората, които живеят ден за ден, не могат да очакват успех. Планирйте всяка своя стъпка и включете в плановете си и тези, които нямт план. Поставете си ясни цели, определете конкретни срокове и начини за постигането им.

4.      Нямат добра нагласа и отношение. Предизвикателствата, с които се сблъскваме, не са толкова важни, колкото отношението ни към тях. То определя успеха или неуспеха ни. Най-големият успех е способността да управляваме нагласат си. Всеки истински лидер владее това отлично.

5.      Липсва им воля да се усъвършенстват постоянно. Най-добрите винаги участват в обучения и срещи, четат книги, слушат и гледат касети. Те дискутират с други и се усъвършенстват постоянно. Никой не е съвършен! Развивайте се!

6.      Не демонстрират достатъчно ентусиазъм. Ентусиазмът за успех е това, което е маята за хляба. Ако вие не сте достатъчно ентусиазирани от това, което правите, не очаквайте хората около вас да бъдат!

7.      Не работят достатъчно усърдно и умно. ПАРИТЕ идват преди РАБОТАТА единствено в речника. Мрежовия маркетинг е бизнес, който може да осигури невероятни доходи и висок стандарт на живот. Но, за да постигнете каквото искате, трябва да помагате на другите да постигнат, каквото те желаят.

Следователно:решете какво искте, планирайте как да го постигнете, работете здраво и разумно с правилната нагласа. Усъвършенствайте се постоянно и си дайте достатъчно време, за да успеете.

Запомнете! Успехът няма да дойде при вас, вие трябва да отидете при него!